Co je nového

Zde naleznete informace o změnách, které službu vylepšují nebo opravují některé známé chyby.

25. 11. 2020
  • Fotograf má nyní možnost zobrazit si ve své galerii fotografii ve velkém náhledu (podobně jako klient).
  • Klient může v režimu galerie na celou obrazovku fotografii vybrat nebo výběr fotografie zrušit pomocí klávesy "mezerník". Vedle toho stále může používat pro orientaci v galerii šipky na klávesnici doleva a doprava.
22. 11. 2020
  • Opravena chyba, kdy u galerie, která měla ceník, který neměl vyplněný maximální počet fotografií nešlo tuto galerii označit jako konečnou a výběr dokončit.
27. 10. 2020
  • Byla přidána možnost uplatnění bonusových kupónů k provedeným platbám. Fotograf má tak možnost získat bonusový kredit.
14. 7. 2020
  • Byla přidána nová funkcionalita pro podporu prodeje. Fotograf může u své galerie aktivovat prodej doplňkových služeb (například tisk fotografie, úpravu fotografie nad rámec balíčku apod.). Tuto službu si poté může zákazník vybrat v okamžiku výběru náhledové fotografie. Služba je aktuálně dostupná zdarma. Samozřejmostí je poté export vybraných příplatkových služeb při ukončení výběru zákazníkem.
  • Zákazník si může nechat zobrazit pouze vybrané fotografie v rámci hlasovacího kola.
10. 6. 2020
  • Přidána okamžitá platba pomocí kreditní karty přes zabezpečenou platební bránu.
31. 5. 2020
  • Do aplikace byla přidána možnost nastavení emailových notifikací. Uživatel si nyní může zvolit, které notifikace chce z aplikace přijímat a které považuje za zbytečné.
29. 5. 2020
  • Opravena chyba: Při označení fotografie tlačítkem "Vybrat fotografii" v prohlížení detailu fotografie došlo k vizuálnímu "zrušení výběru" již vybraných fotografií. Tyto fotografie se pak v prohlížení jevily jako nevybrané, ale ve skutečnosti byl výběr správně zachován.
28. 5. 2020
  • Přidána možnost zaregistrovat se a přihlásit se pomocí Google.
26. 5. 2020
  • Aplikace byla rozšířena o archivování galerií, pokud dojde k jejich expiraci. Archivace zachová galerii se všemi zmenšenými náhledy vybraných fotografií ze všech ukončených výběrů. Nestane se tak, že by fotograf přišel o seznam vybraných fotografií klientem nebo komentáře k fotografiím.
    • Archivovaná galerie neobsahuje velké náhledy fotografií,
    • u archivované galerie není možné vytvářet nové odkazy pro sdílení,
    • archivovaná galerie obsahuje pouze malé náhledy fotografií, které byly vybrány v ukončeném výběru,
    • délka archivace je závislá na úrovni balíčku "Maximální doba trvání galerie",
    • délka archivace je počítáná od data založení galerie,
    • fotografie v archivované galerii se nezapočítávají do limitu fotografií na účtu fotografa.
  • Do aplikace byl přidán filtr pro rychlé zobrazení ukončených galerií a expirujících galerií.
  • Fotograf/ka si může ke galerii přidat vlastní soukromé poznámky, které nejsou zobrazeny zákazníkovi.
19. 5. 2020
  • Klient (a i fotograf) může v náhledové galerii zkopírovat odkaz na konkrétní fotografii. Toto je vhodné například ve chvíli, kdy je potřeba nad nějakou fotografií vést diskusi mezi klientem a fotografem.
15. 5. 2020
  • Do aplikace byl přidán provizní program, ve kterém je možné získat bonus za pozvané fotografy. Více informací lze nalézt v "Moje peněženka" po přihlášení.
  • Byl výrazně upraven systém předplatného. Nyní je možné změnit nastavení balíčku ihned s platností od následující půlnoci a nečekat až na konec měsíce. Změna na konci měsíce je však nadále možná.
13. 5. 2020
  • Emailová notifikace, kterou obdrží fotograf při ukončení výběru klientem nyní obsahuje i kompletní filtr pro Lightroom a Photoshop a dále také výpis všech komentářů, které klient udělil vybraným fotografiím.
  • Fotograf, který využívá stejné nastavení pro galerie (popisek, chránění proti stáhnutí a logo) si nyní může tyto hodnoty nastavit jako výchozí ve svém profilu. Takto nastavené hodnoty se poté automaticky předvyplní při každém založení nové galerie.
9. 5. 2020
  • Nyní lze zobrazit aktuální výběr fotografií klientem ještě před tím, než klient výběr ukončí. Toto je vhodné například ve chvíli, kdy klient zapomene výběr ukončit a blíží se expirace galerie.
  • Seznam odkazů pro sdílení galerie lze nyní zobrazit i z celkového přehledu galerií, není tedy nutné otevřít detail galerie.
  • Galerie, u kterých je ukončen výběr klientem nebo doposud výběr ukončen není a blíží se jejich expirace jsou v přehledu galerií zvýrazněny.
  • Uživatel, kterému je dobit kredit na jeho účet, dostane o této skutečnosti informační email.